Това май е заводски рециклаж или?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с хидравликата на волана при 159
Collapse
X
-
Моето казанче нямаше филтър, лятото го свалях да търся въпросния филтър, изчистих го и смених маслото със зелено, като направих профилактика с 2 литра преди това. Казанчето е със дата на производство 2011 година, а колата 2007.
И аз имам проблем с шум когато загрее при въртене на волана и става неприятен волана.
Как да разбера от къде е проблема.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеМоето казанче нямаше филтър, лятото го свалях да търся въпросния филтър, изчистих го и смених маслото със зелено, като направих профилактика с 2 литра преди това. Казанчето е със дата на производство 2011 година, а колата 2007.
И аз имам проблем с шум когато загрее при въртене на волана и става неприятен волана.
Как да разбера от къде е проблема.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Да върна темата
https://www.youtube.com/watch?v=D8Ffl5PrbfA
ето такива шумове имам след като загрее колата, сутрин се върти идеално леко,гладко без шумове. След като загрее се получава това. Течността е зелена, сменена миналата година, казанчето е сменяно 2011 или поне с такова от 2011 година. Поръчах си ново и го чакам, но се съмнявам да е от него понеже след като изгася колата пак скърца волана по този начин. Какво може да е според вас ?
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеДа върна темата
https://www.youtube.com/watch?v=D8Ffl5PrbfA
ето такива шумове имам след като загрее колата, сутрин се върти идеално леко,гладко без шумове. След като загрее се получава това. Течността е зелена, сменена миналата година, казанчето е сменяно 2011 или поне с такова от 2011 година. Поръчах си ново и го чакам, но се съмнявам да е от него понеже след като изгася колата пак скърца волана по този начин. Какво може да е според вас ?
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщениеМай е точно същото.. Пробвай да смениш каьанчето
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩом и при неработещ мотор пак скърца, едва ли е от казанчето.
По-скоро ще да е нещо по лагеруването на кормилния прът.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеТова скърцане без работещ двигател може да е или от самата рейка или от някой шарнир.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеДоказателство, че 159 си е проблемна с кормилното управление156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЗа мене това е най-големия минус на модела... То не са специални масла, клапани, цедки, помпи, самата рейка... Не познавам собственик който да не е сменил поне едно от тия неща,да не кажа по две.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеЩе започна с казанче, така и така съм го поръчал, ако не се оправи ще свалям рейка..... Дано да не се окаже непоправима ...
Вече ако всичко това се получава и на изгасен мотор ,става интересно156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
Comment